PALVELUT

Palveluitamme ovat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, klassinen ja urheiluhieronta sekä kinesioteippaus. Lisäksi tarjoamme raskaushierontaa. Valikoimastamme löydät myös lukuisia oheistuotteita.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiassa ennaltaehkäistään ja hoidetaan tuki-ja liikuntaelinvaivoja asiakaskohtaisesti valittavien fysioterapeuttisten menetelmien mukaisesti. Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Lähete oikeuttaa Kela-korvaukseen.

 

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi:

 • pehmytkudoskäsittelyt, joilla rentoutetaan kireitä lihaksia, irrotetaan kiinnikkeitä ja edesautetaan lihaskalvojen liukumista.

 • mobilisointi, jolla lisätään nivelten liikkuvuutta.

 • terapeuttiset harjoitteet, joiden avulla vahvistetaan lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä parannetaan liikkuvuutta.

 • LPG Systemsin kehittämällä Wellbox-laitteella tehtävät hoidot edesauttavat mm. turvotuksen vähentämisessä, kivunlievityksessä, arpikudoksen joustavuuden lisäämisessä, lihasten palautumisessa suorituksista, ihon kiinteytyksessä ja selluliitin vähentämisessä.

 • TNS-sähköhoito, joka on yksi kivunlievityksen keinoista.

 • fysioterapeuttiset kuntouttavat ja ennaltaehkäisevät kuntosaliohjelmat aina asiakkaan yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioon ottaen.

 • fysioterapian kotikäynnit Veikkolan lähialueella (max 15 km)

hierontakulma veikkola fysioterapia

PURENTALIHASHIERONTA

Purentalihashieronnalla pyritään helpottamaan pään ja niska-hartiaseudun särkyihin! Soiko korvissasi, onko palantunnetta kurkussa? Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutua, kaulan, päänahan ja
kasvojen aluetta sekä purennan lihaksia myös poskien sisäpinnoilta. Tavoitteena on lievittää kyseisten alueiden lihaskireyksiä ja sitä
kautta vähentää esimerkiksi päänsärkyjä, hampaiden narskuttelua tai kasvojen alueella tuntuvia kipuoireita.

hierontakulma veikkola purenta

KASVOHIERONTA

Kasvojenhieronta on suosittu rentoutushieronta kasvoille ja päänahalle. 

kasvohieronta.jpg

SHIATSUHIERONTA

Shiatsussa hoidetaan kehon eri meridiaaneja ja vyöhykkeitä. Meridiaaneja käsitellään ja avataan sormipaineluilla, koko kämmenen paineluilla ja hieronnalla. Shiatsu vapauttaa lihasjännityksiä, poistaa lihaskipuja ja lisää energian kiertoa koko kehossa. Shiatsu HIERONTA tapahtuu pehmeällä alustalla lattialla.

 

Shiatsulla voidaan hoitaa useita äkillisiä tai pitkittyneitä vaivoja. Shiatsu auttaa MM. migreeniin, kuukautisvaivoihin, flunssaan, jännitykseen, unettomuuteen, päänsärkyyn. Shiatsusta saa tehoa kehon kuona-aineista puhdistautumiseen.

hierontakulma shiatsuhieronta veikkola

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Pömpöttääkö vatsasi? Kärsitkö epämääräisistä, selittämättömistä alaselän kivuista? Synnytyksestä on kulunut enemmän tai vähemmän aikaa ja vatsan alueelle nousee harjanne tai laskeutuu kuoppa? Lantionpohjanlihaksissa heikkoutta tai ehkä ylijännitystä? Kehossa asennonhallinnan vaikeutta ja ryhdin kannettelun haastetta? 

 

Suorien vatsalihasten erkaumaa ja vatsanalueen jännesauman heikkoutta esiintyy usein erityisesti synnyttäneillä naisilla, mutta se voi vaivata myös mm. miehiä, aktiiviurheilijoita ja ylipainoisia/keskivartalolihavia ihmisiä. Vatsalihasten erkauma on toimintahäiriö, joka voi vaikuttaa koko kehon toimintaan.

 

Äitiysfysioterapia ei ole tarkoitettu ainoastaan synnyttäneille naisille vaan jokaiselle meistä, joilla saattaa esiintyä edellä mainittuja oireita. Fysioterapeuttisen tutkimisen ja haastattelun pohjalta suunnitellaan ja laaditaan yksilöllinen kuntoutus ja harjoitusohjelma, jota seurataan säännöllisesti. 

Kuntoutus on pitkäjänteistä, vaatii oma-aloitteisuutta, mutta on lopulta palkitsevaa. Ensimmäisen käynnin kesto 60 min.

Hierontakulma Veikkola äitiysfysioterapia

IMUKUPPIHIERONTA- JA KUIVAKUPPAUS

Imukuppihieronta, kuivakuppaus sopii erityisen hyvin lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon lihaksista, turvotukseen sekä arpien hoitoon. Imukuppihierontaa käytetään myös tehostamaan klassisen hieronnan vaikutuksia.

Imukuppihieronta on todella tehokasta, 15 min hoito vastaa tunnin kestävää perenteistä hierontaa. Imukuppien teho perustuu alipaineeseen. Kun kuppia liu´ utetaan iholla, samalla nostaen, se vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista.

Imukuppihieronta näkyy iholla nopeasti. Iholle syntyy punaisia jälkiä sekä saattaa tulla verenpurkaumia ja mustelmia. Nämä ovat vaarattomia eikä mustelmat ole kipeitä.

Imukuppihierontaa suositellaan mm. seuraaviin vaivoihin:

 • aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi/vilkastuttaminen

 • kuona-aineiden ja nesteiden poisto

 • lihasjännitystilojen lieventäminen

 • kipu- ja akupisteiden käsittely

 • urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto

 • kivut ja turvotukset

 • lihaskovettumat, lihassäryt ja erilaiset lihasten jännitystilat

 • verenkierron vilkastuttaminen

 • reumaattiset sairaudet (esim. fibromyalgia)

 • päänsärkyyn

 • selluliittiin

 • rentoutumiseen

kuppaus.jpg

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita.

 

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia. 

 

Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

HierontaKulma_logo_rgb.png

KLASSINEN HIERONTA JA URHEILUHIERONTA

Hieronnalla pyritään lievittämään kireyttä lihas-, jänne- ja lihaskalvokudoksissa. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Siten sen avulla voidaan vähentää turvotusta, nopeuttaa lihasten palautumista suorituksista, lisätä kuona-aineiden poistumista kehosta. Lihasjännityksestä johtuvat kiputilat lievittyvät monesti hieronnan keinoin. Lisäksi hieronta on hyvä apu stressiin ja rentoutumiseen.

hierontakulma veikkola hieronta

PÄÄHIERONTA

Päähieronta on suosittu rentoutushieronta, mutta sen avulla voidaan pyrkiä helpottamaan esimerkiksi unihäiriöitä, päänsärkyjä, migreenejä sekä tinnitusta. Hieronnan aikana käsitellään yläraajoja, hartioita, niskaa ja päätä. Asiakas voi istua tai olla selinmakuulla hoidon aikana. Paidan voi riisua, mutta tämäkään ei ole istuen tehtävässä päähieronnassa välttämätöntä. Kaula- ja korvakorut otetaan hoidon ajaksi pois.

hierontakulma veikkola päähieronta

RASKAUSHIERONTA

Raskaushieronta auttaa vapauttamaan tulevan äidin kehossa olevia jännityksiä. Hieronnassa käytetään raskausajan hoitoja varten suunniteltuja body cushion -tyynyjä, joilla asiakas tuetaan rentouttavaan ja turvalliseen asentoon hieronnan ajaksi. Raskaushierontaa voidaan toteuttaa myös synnytyksen jälkeen, jolloin hieronta nopeuttaa kehon palautumista synnytyksestä. Vauvan voi ottaa mukaan hierontaan äidin niin halutessa.

 

Raskaana olevat asiakkaat saavat varata raskaushieronnan lisäksi tavallisia hieronta-aikoja. Klassisessa ja urheiluhieronnassa tai muissa palveluissamme ei käytetä body cushion -tyynyjä.

Hierontakulma Veikkola palvelut raskaushieronta

TUOTEMYYNTI

Meillä on myynnissä erilaisia kuntoutusvälineitä sekä hieronta- ja fysioterapiatuotteita.

 

www.fysioline.fi

www.foamroller.fi

www.foreverliving.fi

palvelut_tuotemyynti.jpg

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippiä voidaan käyttää apuna yleisten urheiluvammojen, kuten penikkataudin, akillesjännevammojen, juoksijan polven sekä jalkapohjan kalvojänteen tulehduksen hoidossa. Lisäksi kinesioteipillä voidaan vähentää turvotusta, stabiloida eli tukea niveliä, ja lievittää kipua. Kinesioteipillä saadaan aikaan verenkierron vilkastumista, jonka myötä aineenvaihdunta tehostuu. Teippi on hyvä lisätyökalu myös arpikudoksen joustavuutta lisättäessä.

hierontakulma veikkola kinesioteippaus

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä stressiä lievittävä hoitomuoto. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.

kuumakivihieronta.jpg